Παπαγλάστρας Θεόδωρος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεγάλη εμπειρία ως Διευθυντής Logistics Πολυεθνικών Εταιρειών (Pepsico Foods, Knorr - Bestfoods) στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (υπεύθυνος εφοδιαστικής αλυσίδας για 59 Εργοστάσια στην Ευρώπη).

Ως Διευθυντής Εργοστασίου στην Knorr Hellas (μετέπειτα Bestfoods Hellas) ήταν υπεύθυνος για την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του καινούργιου εργοστασίου της εταιρείας και για το λανσάρισμα μεγάλης γκάμας συσκευασμένων τροφίμων.

Από το 1988 έως το 1993 διετέλεσε Διευθυντής Λειτουργιών (Operations Director) στην Τasty Foods (μέλος Pespico Foods). Συνέβαλε ουσιαστικά στην ανασυγκρότηση του εργοστασίου, την οργάνωση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την βελτίωση της ποιότητας και του customer service και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Από το 1993 έως το 1995 ήταν Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στις εταιρείες Bingo και Αγροτική Βιομηχανική.

Το έτος 1995 ανέλαβε την θέση του Γενικού Διευθυντού Εφοδιαστικής Αλυσίδας για την Εταιρεία Βestfoods Europe με έδρα τις Βρυξέλλες Βέλγιο και 59 εργοστάσια στη Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Οι αρμοδιότητές του περιελάμβαναν τον ανασχεδιασμό Εργοστασίων, δημιουργία κεντρικών παραγωγικών μονάδων και logistics centers, μείωση κόστους παραγωγής και διακίνησης, αξιοποίηση εξοπλισμού, βελτίωση ποιότητας και ασφάλειας προϊόντων, εγκαταστάσεων και ανθρώπων.

Το 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε Διευθυντής Προμηθειών του ομίλου Μαΐλλης. Από την θέση αυτή συνέβαλε στην σημαντική μείωση του κόστους των Προμηθειών του ομίλου και στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με σημαντικούς προμηθευτές.

Από το 2005 ασχολείται σαν Σύμβουλος σε θέματα Οργάνωσης, Στρατηγικού Σχεδιασμού, βελτίωσης εφοδιαστικής αλυσίδας και εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων.

Για να δείτε το βιογραφικό του πατήστε εδώ