Παναγιώτης ΣταθόπουλοςΙΤ Manager της iBcl, με σημαντική εμπειρία στον Σχεδιασμό και στην Εφαρμογή Συστημάτων Πληροφορικής, καθώς και στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων. 

Σπούδασε Μηχανολόγος και κατόπιν άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία με ειδίκευση στην μελέτη, προγραμματισμό και σχεδιασμό μηχανών και βιομηχανικών αυτοματισμών. Παράλληλα ασχολήθηκε με τους Η/Υ από πολύ νωρίς και εργάστηκε, σαν ελεύθερος επαγγελματίας, για την κατασκευή προγραμμάτων, καθώς και τη συντήρηση Η/Υ και δικτύων.

Με 25ετή εμπειρία στους Η/Υ, έχει την ευθύνη υποστήριξης της Μηχανογραφικής Υποδομής της iBcl, καθώς και της συντήρησης και οργάνωσης του συνολικού δικτύου της σε θέματα IT καθώς και την ανάπτυξη και διαχείριση Εφαρμογών στα έργα που αναλαμβάνει η Εταιρεία.

Έχει συμμετοχή στην υλοποίηση των έργων και των σεμιναρίων της εταιρείας και ειδικότερα σε ότι αφορά θέματα ΙΤ (Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες, Δίκτυα και Η/Υ) και Στατιστικής (Ανάλυση Δεδομένων, Έρευνες Αγοράς κλπ) Επίσης πραγματοποιεί εισηγήσεις σε εκπαιδευτικά σεμινάρια όπως τα "Office Operations Excellence", "Management Reporting", "Information Technology - Αξιολόγηση & Βελτίωση Πληροφορικής", "Η λειτουργία της επιχείρησης μέσω iPad", "Budgeting", "Cost Cutting", "Executive Secretary", "Οργάνωση Γραφείου" και πολλά άλλα.

Για να δείτε το βιογραφικό του πατήστε εδώ